Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
sdmitri
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2012
Message 1 of 4 (111 Views)

Installing Autodesk

111 Views, 3 Replies
11-07-2012 09:16 PM

So I installed AutoCad 2013, however just recently my computer crashed and had to reboot itself. Because of this I no longer have autocad installed on my computer and it wont allow me to re-instal it! What can I do? Or is there a possibility that I could get another key??

Customer Service
joane.bonghanoy
Posts: 781
Registered: ‎06-06-2011
Message 2 of 4 (104 Views)

Re: Installing Autodesk

11-07-2012 09:43 PM in reply to: sdmitri

Hi sdmitri,

 

You mentioned, "wont allow me to re-install it", can you provide more details or a specific error message?

 

Indeed if a computer crashes, what needs to be done is to re-install the Product and then re-activate it. Do you have a Student License or a Commercial License?



Joane Bonghanoy
New Member
sdmitri
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2012
Message 3 of 4 (100 Views)

Re: Installing Autodesk

11-07-2012 09:54 PM in reply to: joane.bonghanoy
Hello, The program comes back up, but says that the computer already has AutoCad 2013 installed, and will not let me use the same activation code. I have a student liscence. Overall, im not entirely sure how to fix the program and would feel as though to start back from the beginning with a new activation code would be the easiest! Thanks
Customer Service
joane.bonghanoy
Posts: 781
Registered: ‎06-06-2011
Message 4 of 4 (91 Views)

Re: Installing Autodesk

11-07-2012 10:44 PM in reply to: sdmitri

Hi sdmitri,

 

We would need to generate a new Activation Code for that. Please send me a Private Message (click on my joane.bonghanoy profile name and then “Send this user a private message”) with your Serial Number and Request Code.



Joane Bonghanoy
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.