Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
TonyZancanella4617
Posts: 3
Registered: ‎08-24-2007
Message 1 of 4 (447 Views)

Installing 2014 Infrastructure Design Suite Premium

447 Views, 3 Replies
05-02-2013 10:54 AM

In installing 2014 Infrastructure Design Suite Premium I get the following error?

 

Thanks,

 

Tony

Product Support
emily.xu
Posts: 470
Registered: ‎03-29-2010
Message 2 of 4 (423 Views)

Re: Installing 2014 Infrastructure Design Suite Premium

05-03-2013 02:42 AM in reply to: TonyZancanella4617

Hi, Tony

Welcome to Autodesk discussion community.

The error showed in your image normally caused by th anti-virus, so please disable the anti-virus, then try to install, see if work.

 

You can refer to this post.
______________________________________________________________
If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!

 




Emily Xu
Distinguished Contributor
tmullins
Posts: 154
Registered: ‎11-13-2006
Message 3 of 4 (399 Views)

Re: Installing 2014 Infrastructure Design Suite Premium

05-03-2013 11:09 AM in reply to: emily.xu

Same error here. Disabling anti-virus didn't work and changing the temp variables to c:\temp (as also suggested online) didn't work.

 

Any ideas?

Product Support
emily.xu
Posts: 470
Registered: ‎03-29-2010
Message 4 of 4 (326 Views)

Re: Installing 2014 Infrastructure Design Suite Premium

05-08-2013 08:42 PM in reply to: tmullins

Can you attach your error images here?




Emily Xu
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!