Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
daniel.gijsbers
Posts: 34
Registered: ‎06-28-2011
Message 1 of 3 (443 Views)

Installing 2013 network licenses as standalone

443 Views, 2 Replies
04-17-2012 07:14 AM

Hi,

 

as a VAD we were always able to install a VAD license of a product as a standalone. . For the 2012 products I could generate a request code and send this to Autodesk and they would generate a activation code. Did something change in between 2012 en 2013

 

kind regards

 

Daniel

http://danielgijsbers.blogspot.com/
and
http://civil2revit.blogspot.com/
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,149
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (442 Views)

Re: Installing 2013 network licenses as standalone

04-17-2012 07:49 AM in reply to: daniel.gijsbers

Usually this is uncommon.  To get a stand-alone activation for a network seat, you have to request a special activation for this under Subscription.  It is not automatic.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Active Contributor
daniel.gijsbers
Posts: 34
Registered: ‎06-28-2011
Message 3 of 3 (434 Views)

Re: Installing 2013 network licenses as standalone

04-17-2012 10:58 AM in reply to: daniel.gijsbers

I was told that with our VAD license we always had to contact emea and we couldn't use the online activation anyways

http://danielgijsbers.blogspot.com/
and
http://civil2revit.blogspot.com/
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.