Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
ricardogtz
Posts: 1
Registered: ‎05-30-2013
Message 1 of 3 (191 Views)

Installation problems with Autocad 2013

191 Views, 2 Replies
05-30-2013 01:48 PM

I am trying to install Autocad 2013, it is installed in my computer but when I try to open it, I have this message

 

Capture1.PNG

I went to autodesk help and it says that I need to desable the IP6 and able the IP4, I did all that, but still I can get Autocad to open, and I get this screen when I do everything that it says in microsoft help.

 

Capture.PNG

Hopefullly some one can help.

Thanks

Ricardo

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,657
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (186 Views)

Re: Installation problems with Autocad 2013

05-30-2013 02:04 PM in reply to: ricardogtz

if you can't ping the server then you have a network communication problem

can you ping by hostname?

do you have an IT person available?

try allowing these firewall ports

The FLEXlm® based version uses the following ports:
TCP ports 2080 (for the adskflex vendor daemon)
TCP ports 27000 to 27009 (for the lmgrd master daemon)

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,727
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (166 Views)

Re: Installation problems with Autocad 2013

05-31-2013 07:16 AM in reply to: ricardogtz

That appears to be a public IP address also.  Typically, those block PING by default. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.