Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
ricardogtz
Posts: 1
Registered: ‎05-30-2013
Message 1 of 3 (187 Views)

Installation problems with Autocad 2013

187 Views, 2 Replies
05-30-2013 01:48 PM

I am trying to install Autocad 2013, it is installed in my computer but when I try to open it, I have this message

 

Capture1.PNG

I went to autodesk help and it says that I need to desable the IP6 and able the IP4, I did all that, but still I can get Autocad to open, and I get this screen when I do everything that it says in microsoft help.

 

Capture.PNG

Hopefullly some one can help.

Thanks

Ricardo

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (182 Views)

Re: Installation problems with Autocad 2013

05-30-2013 02:04 PM in reply to: ricardogtz

if you can't ping the server then you have a network communication problem

can you ping by hostname?

do you have an IT person available?

try allowing these firewall ports

The FLEXlm® based version uses the following ports:
TCP ports 2080 (for the adskflex vendor daemon)
TCP ports 27000 to 27009 (for the lmgrd master daemon)

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,149
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (162 Views)

Re: Installation problems with Autocad 2013

05-31-2013 07:16 AM in reply to: ricardogtz

That appears to be a public IP address also.  Typically, those block PING by default. 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.