Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Member
hetzelm
Posts: 10
Registered: ‎04-23-2007
Message 1 of 3 (398 Views)
Accepted Solution

Installation Problem ACADE 2013

398 Views, 2 Replies
05-21-2012 10:59 AM

Trying to install ACADE on a new W7 32bit computer.

The install is stalled on 10 of 18 AutoCAD Electrical @012 Language Pack Installing.

 

I have tried several times to install this image on this computer.

It has worked on all of the other PC's (xp) in the office.

 

Any ideas of what I should do?

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,125
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (396 Views)

Re: Installation Problem ACADE 2013

05-21-2012 11:02 AM in reply to: hetzelm

Wait it out.  How long have you let it sit? 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Active Member
hetzelm
Posts: 10
Registered: ‎04-23-2007
Message 3 of 3 (393 Views)

Re: Installation Problem ACADE 2013

05-21-2012 11:10 AM in reply to: TravisNave

The first few times it sat for 45min or so.

 

This time I let it sit for an hour and it did get past it.

 

The rest of the install is going pretty fast now.

 

Thanks

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.