Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Member
hetzelm
Posts: 10
Registered: ‎04-23-2007
Message 1 of 3 (412 Views)
Accepted Solution

Installation Problem ACADE 2013

412 Views, 2 Replies
05-21-2012 10:59 AM

Trying to install ACADE on a new W7 32bit computer.

The install is stalled on 10 of 18 AutoCAD Electrical @012 Language Pack Installing.

 

I have tried several times to install this image on this computer.

It has worked on all of the other PC's (xp) in the office.

 

Any ideas of what I should do?

Wait it out.  How long have you let it sit? 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,501
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (410 Views)

Re: Installation Problem ACADE 2013

05-21-2012 11:02 AM in reply to: hetzelm

Wait it out.  How long have you let it sit? 

Active Member
hetzelm
Posts: 10
Registered: ‎04-23-2007
Message 3 of 3 (407 Views)

Re: Installation Problem ACADE 2013

05-21-2012 11:10 AM in reply to: TravisNave

The first few times it sat for 45min or so.

 

This time I let it sit for an hour and it did get past it.

 

The rest of the install is going pretty fast now.

 

Thanks

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.