Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
afcalderon
Posts: 1
Registered: ‎05-16-2013
Message 1 of 3 (264 Views)

Installation error

264 Views, 2 Replies
08-28-2013 11:17 AM

Hello,

I have been trying to install AutoCAD and Revit, both version 2014.  During installation I am getting the following error.

 

C:\Users\Felipe Calderon\AppData\Local\Temp\_Al1296E.tmp\Setup.exe/s

C:\Autodesk\Autodesk_AutoCAD_2014_English_Win_64bit_dlm\ /temp

C:\Users\Felipe Calderon\AppData\Local\Temp\_Al296E.tmp\

/SecondRun /lang en-us /FirstRun Threadld 4804

 

I have tried many things including changing the Setup.ini file as recommended on other post in this forum.

Please help.

 

Thanks

Product Support
david.lau
Posts: 1,511
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 3 (246 Views)

Re: Installation error

08-28-2013 06:48 PM in reply to: afcalderon

Re-download the software using a browser download.  You may try to download the software using the Virtual Agent (#3) from this blog post:

 

http://upandready.typepad.com/up_and_ready/2013/01/quick-start-downloads.html

 

 

Before running the download, please rename C:\Autodesk to C:\Autodesk2.

 

 



David Lau
Member
Hadila
Posts: 5
Registered: ‎07-21-2014
Message 3 of 3 (80 Views)

Re: Installation error

08-15-2014 04:06 PM in reply to: afcalderon
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.