Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
cookml
Posts: 2
Registered: ‎05-07-2012
Message 1 of 17 (4,001 Views)

Installation error: 1606. Could not access network location setup

4001 Views, 16 Replies
05-07-2012 01:59 PM

 

After migrating to a new Windows domain I received the following error:

"error: 1606. Could not access network location setup"

 

I have been unable to install and run Autocad LT 2011. I have confirmed that I have local administrative privileges I have uninstalled the application and completely removed it from the machine by deleting the necessary files and registry entries with no success.

The install is from local optical media and I have successfully used the disk for installation on another PC, there are 8 users license associated with this serial number, this means that the media is not damaged.

At this point any help would be appreciated.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 17 (3,992 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

05-07-2012 02:40 PM in reply to: cookml

Copy the media to a folder on your harddrive and install from there.  That should solve it.

New Member
cookml
Posts: 2
Registered: ‎05-07-2012
Message 3 of 17 (3,977 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

05-08-2012 12:07 PM in reply to: TravisNave

I copied the installation files to the local file system as sugested but unfortunatly continue to get Error: 1606. I also removed all the old installation folders that were created during the unssuccesful install and purged the temp installation log files and also attempted the install while being logged in locally with full administration rights, additionally both the firewall ,intrusion prevention and Antivirus software was disabled. A little bit frustrating to say the least.

 

Any new suggestions? anyone?

New Member
TBat55
Posts: 1
Registered: ‎10-31-2012
Message 4 of 17 (3,380 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

10-31-2012 05:16 PM in reply to: cookml

Uninstall any AutoDesk products.

Delete any folders related to AutoCAD.

Run Regedit.  Click Find, enter "autocad".  Delete.  F3 to find again.  Repeat.  Delete all references. 

                        Do it again for "autodesk".  Delete all references. 

Exit the Registry and reboot.  Installation will work.

   ...except I had to browse to AcadltXX.msi (it's in the installation folder!)

Product Support
dembkod
Posts: 694
Registered: ‎05-26-2010
Message 5 of 17 (3,366 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

11-01-2012 07:27 AM in reply to: cookml

Cookml,

Hello. I would copy the contents of the disk to a folder on your drive, to eliminate the drive a s a source of conflict. Then delete the AutoCAD LT folders:

C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD LT

C:\ProgramData\Autodesk\AutoCAD LT 2013

C:\ProgramData\Autodesk\ACDLT

C:\Users\All Users\ ACDLT

C:\Users\**YOUR USERID**\AppData\Roaming\Autodesk\ACDLT

C:\Users\**YOUR USERID**\AppData\Roaming\Autodesk\Autocad LT 2013

C:\Users\**YOUR USERID**\AppData\Local\Autodesk\Autocad LT 2013

You will also want to rename your ADSKFLEX_*****_tsf.data file. It is located here:

C:\ProgramData\FLEXnet\

Now install and see if you receive the same message.

Thank you for taking part in our community!

 

David Dembkoski

ADSK_logo_S_black_web.png 

Product Support Specialist

Autodesk Product Support



David Dembkoski
Member
3bplanproje
Posts: 5
Registered: ‎06-06-2013
Message 6 of 17 (2,198 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

06-06-2013 05:12 AM in reply to: dembkod

I did all off, but i see this error  "Installation error: 1606. Could not access network location setup" still

What can i do for tthis error

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 7 of 17 (2,191 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

06-06-2013 06:52 AM in reply to: 3bplanproje

Disconnect your network cable.  See if it makes any difference.

Member
3bplanproje
Posts: 5
Registered: ‎06-06-2013
Message 8 of 17 (2,183 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

06-06-2013 08:20 AM in reply to: cookml

I did it, but nothing has changed, we paid money for this upgrade every year.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 9 of 17 (2,179 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

06-06-2013 08:27 AM in reply to: 3bplanproje

So does everyone else.

 

Post your installation log file.  Let's see if there is anything in there that might be helpful.

Member
3bplanproje
Posts: 5
Registered: ‎06-06-2013
Message 10 of 17 (2,165 Views)

Re: Installation error: 1606. Could not access network location setup

06-06-2013 10:53 PM in reply to: cookml

Installation log file?, There isn't log file, because I couldn't install.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.