Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
martin.vanecek
Posts: 26
Registered: ‎02-01-2010
Message 1 of 5 (40,451 Views)

install AutoCAD 2013 lt insert disc 1

40451 Views, 4 Replies
05-31-2012 02:46 AM

Hi

 

Our customer have problem with instalation package.

 

He download this from  subscribtion center.

 

After start instaltion, installer requires "insertion disc 1" (during instalation material library).

 

Any tips?

 

Thank for all

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,439
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 5 (40,416 Views)

Re: install AutoCAD 2013 lt insert disc 1

05-31-2012 08:14 AM in reply to: martin.vanecek

If you copy the entire contents of the installation media to a folder on your local hard disk drive, you will not get prompted for this. 

Member
jake3653
Posts: 3
Registered: ‎04-02-2013
Message 3 of 5 (29,827 Views)

Re: install AutoCAD 2013 lt insert disc 1

04-02-2013 01:55 AM in reply to: TravisNave

I have the same problem and I moved everything to my HDD and I still get the error

New Member
jofri28
Posts: 1
Registered: ‎02-11-2014
Message 4 of 5 (12,469 Views)

Re: install AutoCAD 2013 lt insert disc 1

02-11-2014 04:05 PM in reply to: TravisNave
ami me pasa lo mismo, y cuando lo copio todo tengo que ejecutar el instalador en el Cd?? o en la carpeta copiada???
New Member
brahma.narayan
Posts: 1
Registered: ‎07-31-2014
Message 5 of 5 (3,537 Views)

Re: install AutoCAD 2013 lt insert disc 1

07-31-2014 01:12 PM in reply to: jake3653

Dear,

 

 

Do not copy entire DVD as it is like DVD image. Just open ur DVD and select all files and copy it on Hard Disk with any folder name u like. then Run Setup.exe it will work surely.

 

 

Brahma Narayan Sharma

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.