Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
jstrate
Posts: 4
Registered: ‎03-04-2013
Message 1 of 6 (1,042 Views)
Accepted Solution

Install AutoCad 2013 failed, no log file created

1042 Views, 5 Replies
03-04-2013 02:28 PM

I cant get Autocad pds 2013 to install, upon setup.exe initlization the program crash report box pops up, no log file is created so I cant even try to solve the problem on my own without some help

 

Where should I start looking? Could it be a windows update? Is there a list of problematic updates somewhere?

 

Help =/

Fixed the issue, support let me know i had a piece of software that was causing the error. uninstalled it and boom! working now.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,439
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 6 (1,040 Views)

Re: Install AutoCad 2013 failed, no log file created

03-04-2013 02:30 PM in reply to: jstrate

You can find the log file in your %TEMP% folder.

 

run_temp.jpg

Member
jstrate
Posts: 4
Registered: ‎03-04-2013
Message 3 of 6 (1,038 Views)

Re: Install AutoCad 2013 failed, no log file created

03-04-2013 02:31 PM in reply to: TravisNave

Thanks but I have been looking in there.

 

I see the temp directory where it starts unpacking the installer but not a log file.

Member
jstrate
Posts: 4
Registered: ‎03-04-2013
Message 4 of 6 (1,032 Views)

Re: Install AutoCad 2013 failed, no log file created

03-04-2013 02:44 PM in reply to: jstrate

Fixed the issue, support let me know i had a piece of software that was causing the error. uninstalled it and boom! working now.

gpq
Member
gpq
Posts: 5
Registered: ‎10-07-2008
Message 5 of 6 (728 Views)

Re: Install AutoCad 2013 failed, no log file created

05-10-2013 05:26 AM in reply to: jstrate

I have the same problem.I cannot install autocad 2013.

Please which is the "piece of software that was causing the error"?.

Thanks in advance.

 

Member
jstrate
Posts: 4
Registered: ‎03-04-2013
Message 6 of 6 (718 Views)

Re: Install AutoCad 2013 failed, no log file created

05-10-2013 06:32 AM in reply to: jstrate

It was wireless display software, displaylink i believe

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.