Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-26-2013
Post 1 of 4

i have lost the box for my AutoCad lt 2007.

178 Views, 3 Replies
12-27-2013 02:33 PM

Hello, I purchased AutoCad Lt 2007 new 7 years ago. I have since lost the box for the software, I still have the disk. The computer that I was using to run AutoCad is now fried, I purchased another computer and I cannot register the software on my new computer because, I do not have the serial number. How can I load it onto my new computer? I cannot afford to purchase a new copy.

Community Manager
2,713 Posts
282 Kudos
Registered: ‎09-27-2011
Post 2 of 4

Re: i have lost the box for my AutoCad lt 2007.

12-27-2013 03:43 PM in reply to: ChrisDickhut

Hi Chris!

 

I was unable to find any licenses associated with your registered email address and as such would recommend filling out the following License Report Form.

 

Without knowing the specifics to the new computer, you probably also want to keep in mind the system requirements for AutoCAD LT 2007, as it is not supported to run on Windows 7 or 8.

 

Here to help if additional clarification is needed, otherwise please accept as a solution so that others can benefit from this information!



Philip Schmelzer
Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-26-2013
Post 3 of 4

Re: i have lost the box for my AutoCad lt 2007.

12-27-2013 07:54 PM in reply to: philip.s

I have my lisence registered under a different email address. I believe that I registered it under chrisjenfa@msn.com.

Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-26-2013
Post 4 of 4

Re: i have lost the box for my AutoCad lt 2007.

12-27-2013 08:06 PM in reply to: ChrisDickhut

AutoCad Lt 2007 will run on Windows 7 but not Windows 8.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post