Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Valued Contributor
jwood14
Posts: 53
Registered: ‎08-20-2012
Message 1 of 2 (84 Views)

I got a virus :(

84 Views, 1 Replies
11-14-2013 06:26 AM

I got a virus that screwed up a bunch of things on my computer, like file permissions, program associatively, and some other things like that. My computer is back to normal, but I can't open Inventor, like it wont get past the loading window, 25% loaded and stops running. I bought the design suite back in like June, but all of the other programs show an error saying that I have a soft security key issue...... Any ideas? If I uninstall and reinstall the product design suite, will my files be harmed and will that fix the problem? Can I just run like a repair from the flashdrive?

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,149
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 2 (80 Views)

Re: I got a virus :(

11-14-2013 07:17 AM in reply to: jwood14

That sucks man. Yeah, you can do a repair.  But you also might need to blow away the activation and reactivate as well.  You might try a system restore to before the virus (if it didn't blow that away) but ultimately, you'll probably have to reinstall.  This will not affect the work you have already done.  So no worries there.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.