Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
JoeSore
Posts: 2
Registered: ‎12-20-2013
Message 1 of 3 (446 Views)
Accepted Solution

I can't change the install path completely.

446 Views, 2 Replies
12-20-2013 03:57 PM

I wanted to Install the Inventor, but i got a SSD with only 90 GB storage. Something between eight and nine GB remaining.

This isn't enough to install it, so I changed the installation path to the other hard disk.

But it doesn't want to install everithing on the other device, i can only "save" 4 GB. Other 14GB will still be installed on C:.

Now I wanted to ask, how I can change the install path completely that every data will be saved on the hard disk.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,187
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (415 Views)

Re: I can't change the install path completely.

12-21-2013 04:52 AM in reply to: JoeSore
Many parts of many programs, including this one, need to be and must be installed on your PC's primary OS C: drive.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
JoeSore
Posts: 2
Registered: ‎12-20-2013
Message 3 of 3 (402 Views)

Re: I can't change the install path completely.

12-22-2013 08:13 AM in reply to: JoeSore

So I haven't any other way than change to another device with more storage?

I mean to install Windows on a new SSD and then install everything there.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.