Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
narsimhamurthy21
Posts: 2
Registered: ‎01-17-2013
Message 1 of 3 (311 Views)

i can't activate license in revit

311 Views, 2 Replies
01-17-2013 02:03 AM

sir

 

i cant activate license in revit 2012 i am using windows xp 32 bit opperating system i am installed the software

but i can't activate license becose the auto desk license dialog box is appering empty..i am attached 1image of that diaog box  below here  ...plz help me.....

Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,190
Registered: ‎09-28-2011
Message 2 of 3 (297 Views)

Re: i can't activate license in revit

01-17-2013 05:13 AM in reply to: narsimhamurthy21

Hi nasimhamurthy21,

 

Can you try the suggestions posted on this solution and let us know how it goes?

 

Thank you.



Camilo Lemos
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,588
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (283 Views)

Re: i can't activate license in revit

01-17-2013 08:46 AM in reply to: narsimhamurthy21
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!