Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
timothyc
Posts: 19
Registered: ‎10-07-2006
Message 11 of 15 (452 Views)

Re: How to register 3ds Max 2009?

03-11-2012 10:04 PM in reply to: arlinpega.bibat

Hi Arlin

 

Most of your questions are answered in the PM I sent you.

 

No, it wasn't originally a trial version.

 

WRT my serial number: what do you mean by "Have you tried updating it?"

 

The serial number is officially registered to my customer ID at Autodesk, and in fact it was pre-registered to my name before the DVD installation package was sent to me. i.e. the DVD package has a printed sticker on it with my serial number displayed on a yellow label.

 

Regards

 

Tim

Alumni
arlinpega.bibat
Posts: 429
Registered: ‎06-14-2011
Message 12 of 15 (444 Views)

Re: How to register 3ds Max 2009?

03-11-2012 10:36 PM in reply to: timothyc

Hi Tim:

 

I created case number 07027816. Our Product Support team will be contacting you directly with regard to your request.

Thank you very much for the details.

 

Have a nice day!

 

Best Regards,
 



Arlin Bibat
Contributor
timothyc
Posts: 19
Registered: ‎10-07-2006
Message 13 of 15 (433 Views)

Re: How to register 3ds Max 2009?

03-13-2012 06:45 PM in reply to: timothyc

This is the official solution provided by Autodesk Support:

 

We are aware of the issue with the Serial number display with licensed versions of 3ds Max 2009.  The issue does not affect the licensing and should not cause issues in usage of the software which has been correctly activated and licensed by the user.

 

It is possible to resolve the issue by editing the Windows Registry- which will allow you to input the serial. This is also useful for us in keeping a record if you ever need to submit an automated customer error report(CER) from 3ds Max and is recommended- To resolve the issue please follow the steps on the following page on Autodesk.com-

 

http://usa.autodesk.com/getdoc/id=TS1078286

 

As you are using win 7 64 bit the location is slighty different than mention in the technical solution the rest of the info is same HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Autodesk\3dsMax\11.0


It worked for  me :smileyhappy:

 

Tim

Alumni
arlinpega.bibat
Posts: 429
Registered: ‎06-14-2011
Message 14 of 15 (427 Views)

Re: How to register 3ds Max 2009?

03-13-2012 09:52 PM in reply to: timothyc

Hi timothyc:

 

Thank you for putting the answer  in here. I'm sure other users will benefit from it. 

 

Have a nice day!

 

Best Regards




Arlin Bibat
Distinguished Contributor
noontz
Posts: 110
Registered: ‎03-21-2007
Message 15 of 15 (382 Views)

Re: How to register 3ds Max 2009?

05-08-2012 04:19 AM in reply to: timothyc

Thanks!  Works!

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.