Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
Tony.zhu
Posts: 2
Registered: ‎02-26-2014
Message 1 of 3 (123 Views)

How to change the software language

123 Views, 2 Replies
02-26-2014 11:57 PM

When I install the AutoCAD 2014, I choosed Chinese as the software language.

But I want to change it to English now. And I don't want to reinstall the software.

I don't know how to do this.Do you have some good methods to do this without reinstalling the software.

Thanks a lot

*Expert Elite*
JoAnn_Hogan
Posts: 529
Registered: ‎06-25-2012
Message 2 of 3 (116 Views)

Re: How to change the software language

02-27-2014 12:51 AM in reply to: Tony.zhu

Please have a look at this link: http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/downloads/caas/downloads/content/autocad-2014-language...

If this post solved your issue please mark as solved and Kudos are always welcome =)

Jo - Ann
Twitter: @JoAnn_Hogan
AutoCAD Certified Professional 2015 / Inventor Certified Professional 2015
New Member
Tony.zhu
Posts: 2
Registered: ‎02-26-2014
Message 3 of 3 (87 Views)

Re: How to change the software language

03-01-2014 11:37 PM in reply to: JoAnn_Hogan

Hello JoAnn, thanks to your help. I will try to change the language as your suggestion when I go to company next monday.

 

And I don't know how to mark this question as soloved,  could you please tell me how to do this.

 

Thanks very much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.