Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
kittipongsh.l
Posts: 1
Registered: ‎04-21-2012
Message 1 of 3 (133 Views)

Help! Window can't show the license box.

133 Views, 2 Replies
04-21-2012 04:46 PM

I've installed the Revit Architecture 2012 conletely, but there is a problem which always happen. (I 'd installed it for three times) It shows the Lincnse Transfer Utility box and then I click 'sign in'. Then the another box popped up, but my computer cannot display it. So, I still cannot use the program. PLEASE help me. I think it occured because my PC, I want to know to to deal with it. PLEASE. T.T

 

**Removed screen shot with visible serial number

 

Revit_Probem_01.JPG

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (126 Views)

Re: Help! Window can't show the license box.

04-22-2012 10:16 AM in reply to: kittipongsh.l

For more information on this known Autodesk Support Knowledge Base article, please follow this link:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=6404339&linkID=9240617

Additional discussion about this issue can be found here:

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Blank-Activation-Screen/td-p/2862508

Alumni
arlinpega.bibat
Posts: 429
Registered: ‎06-14-2011
Message 3 of 3 (120 Views)

Re: Help! Window can't show the license box.

04-22-2012 05:00 PM in reply to: kittipongsh.l

Hi kittipongsh.l:

 

Please do not post any screen shot that has your serial number information. I will send you an email through private message (envelope next to your account name at the top of this page).

 

Thanks,



Arlin Bibat
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.