Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
k0220356
Posts: 1
Registered: ‎02-10-2013
Message 1 of 1 (264 Views)

[HELP PLEASE!!] AutoDesk 2013 Installation Failed, on Mac OSX 10.8.2

264 Views, 0 Replies
02-10-2013 06:26 PM

I can not get my AutoDesk 2013 to install on my Mac to save my life. Everytime it is almost done it goes straight to install failed. These are my errors in the installer log, let me know if you need anything else. Thanks in advance for your help!


Feb 10 21:18:45 marks-mac-pro-2.att.net installd[5812]: PackageKit: ----- Begin install -----

Feb 10 21:19:09 marks-mac-pro-2.att.net installd[5812]: PackageKit: ----- End install -----
Feb 10 21:19:10 marks-mac-pro-2.att.net installd[5812]: PackageKit: ----- Begin install -----
Feb 10 21:19:13 marks-mac-pro-2.att.net shove[5857]: Cross device symlink found in shove path, including /Volumes/HDD/Mark/Applications/Autodesk/Adlm/R5/LMU.app/Contents/Info.plist
Feb 10 21:19:18 marks-mac-pro-2.att.net installd[5812]: PackageKit: Install Failed: Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=112 "An error occurred while running scripts from the package “Install AutoCAD 2013.pkg”." UserInfo=0x7f99d24e69e0 {NSFilePath=./postflight, NSURL=file://localhost/Volumes/AutoCAD%202013%20Installation/Install%20AutoCAD%202013.pkg#adlmframework5.pkg, PKInstallPackageIdentifier=com.autodesk.autocad2013.adlmframework5.pkg, NSLocalizedDescription=An error occurred while running scripts from the package “Install AutoCAD 2013.pkg”.} {
NSFilePath = "./postflight";
NSLocalizedDescription = "An error occurred while running scripts from the package \U201cInstall AutoCAD 2013.pkg\U201d.";
NSURL = "file://localhost/Volumes/AutoCAD%202013%20Installation/Install%20AutoCAD%202013.pkg#adlmframework5.pkg";
PKInstallPackageIdentifier = "com.autodesk.autocad2013.adlmframework5.pkg";
}
Feb 10 21:19:18 marks-mac-pro-2.att.net Installer[5763]: Install failed: The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.
Feb 10 21:19:19 marks-mac-pro-2.att.net Installer[5763]: Displaying 'Install Failed' UI.
Feb 10 21:19:19 marks-mac-pro-2.att.net Installer[5763]: 'Install Failed' UI displayed message:'The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.'.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.