Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
Jroper
Posts: 155
Registered: ‎09-09-2008
Message 1 of 3 (143 Views)
Accepted Solution

Getting rid of PLIST

143 Views, 2 Replies
08-13-2013 12:22 PM

I still have the PLIST in my license files.  I have upgraded licenses for 2014-2011 for all my Suite products.  I have a few previous products, but they are not suites.  I believe I heard on this message board that the PLIST is obsolete.  Can I get rid of my PLIST?

Almost certainly.  The PLIST was replaced by the CascadeInfo.cas file and the cascade is now handled that way instead.  I think a lot of people left PLIST in there for the old software compatibility.  It won't hurt anything either way. 

 

Good Luck!

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,301
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (138 Views)

Re: Getting rid of PLIST

08-13-2013 01:31 PM in reply to: Jroper

Almost certainly.  The PLIST was replaced by the CascadeInfo.cas file and the cascade is now handled that way instead.  I think a lot of people left PLIST in there for the old software compatibility.  It won't hurt anything either way. 

 

Good Luck!

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Distinguished Contributor
Jroper
Posts: 155
Registered: ‎09-09-2008
Message 3 of 3 (132 Views)

Re: Getting rid of PLIST

08-13-2013 02:23 PM in reply to: TravisNave

Thanks.  I'll get rid of it and try it.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.