Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎08-15-2012
Post 1 of 3
Accepted Solution

Error 0.0.0 - Other Fixes Not Working?

1828 Views, 2 Replies
08-15-2012 09:22 AM

I too am getting the Error 0.0.0 with AutoCAD 2013- "A valid network license cannot be obtained for the network license manager" - but with a twist: if I launch the program again, mere SECONDS after it fails the first time, it pulls a license from the server no problem and launches just fine.

 

I've run through the other troubleshooting steps on this site:

- The time/date all sync up

- I've deleted the CascadeInfo.cas file

- I've tried running it as the local admin

- The license and license server are valid and running just fine, as evidenced by the program's ability to license itself on the second go. I can see the licenses go in and out of use in the logs, but nothing about a failed connection.

 

I'm working with Windows 7 64-bit machines and a Windows 2003 license server VM - the same server we've been using since AutoCAD 2010. Windows does not treat this as a standard error, so nothing comes up in the Event Viewer logs about specifically how the license network connection failed.

 

I'm at a bit of a loss here. Why the delay? How can I get the program to successfully license the first time?

*Expert Elite*
7,881 Posts
654 Kudos
Registered: ‎09-13-2007
Post 2 of 3

Re: Error 0.0.0 - Other Fixes Not Working?

08-15-2012 09:26 AM in reply to: emersoncollege
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎08-15-2012
Post 3 of 3

Re: Error 0.0.0 - Other Fixes Not Working?

08-15-2012 10:06 AM in reply to: emersoncollege

Thank you! You're a lifesaver.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!