Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
lmerino
Posts: 3
Registered: ‎05-07-2012
Message 1 of 5 (143 Views)

Don´t run Showcase 2014 and 2013 in PrDS 2014...

143 Views, 4 Replies
07-15-2013 09:17 AM

Hello!

 

I installed Product Design Suite 2014 and don't work the Showcase, When I want run Showcase 2014 and 2013 fails the software and doesn't open...

 

I have acomputer N53S, Core i7, Windows 7, Geforce gt 2GB...

 

What do you think?

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,363
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 5 (119 Views)

Re: Don´t run Showcase 2014 and 2013 in PrDS 2014...

07-16-2013 11:12 AM in reply to: lmerino

Welcome to the forums! 

 

Probably video card related.  What is your video card and driver version?

Member
lmerino
Posts: 3
Registered: ‎05-07-2012
Message 3 of 5 (113 Views)

Re: Don´t run Showcase 2014 and 2013 in PrDS 2014...

07-16-2013 01:52 PM in reply to: TravisNave

My video card is nvidia Geforce GT 630M 2GB... 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,363
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 5 (107 Views)

Re: Don´t run Showcase 2014 and 2013 in PrDS 2014...

07-16-2013 02:36 PM in reply to: lmerino

Mobile platforms are sometimes problematic.  However, you might have luck updating to this certified driver:

 

http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-64bit-320.49-whql-driver.html

 

Member
lmerino
Posts: 3
Registered: ‎05-07-2012
Message 5 of 5 (103 Views)

Re: Don´t run Showcase 2014 and 2013 in PrDS 2014...

07-16-2013 02:50 PM in reply to: TravisNave

Thak you! I will try to download the driver.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.