Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
Jummybear
Posts: 128
Registered: ‎11-16-2011
Message 1 of 3 (339 Views)
Accepted Solution

Design Suite was installed with network license type by mistake

339 Views, 2 Replies
01-03-2013 06:36 AM

Hi,

We have recieved new Autodesk Building Design Suite Premuim 2013 and installed that with a network license type by mistake. I cant open any product now, Licensing error window jumps all the time. Should I reinstall (delete and then install) or there is some quicker/easier way to fix that?

Thanks.

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,251
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (332 Views)

Re: Design Suite was installed with network license type by mistake

01-03-2013 07:22 AM in reply to: Jummybear

nope there isn't

you have to uninstall completely and reinstall it

Product Support
emily.xu
Posts: 466
Registered: ‎03-29-2010
Message 3 of 3 (293 Views)

Re: Design Suite was installed with network license type by mistake

01-07-2013 06:49 PM in reply to: Jummybear

Yes, you should uninstall all the product and reinstall. Here is the solution on how to remove all Autodesk products for your reference.

 


______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!






Emily Xu
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.