Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
Jummybear
Posts: 131
Registered: ‎11-16-2011
Message 1 of 3 (360 Views)
Accepted Solution

Design Suite was installed with network license type by mistake

360 Views, 2 Replies
01-03-2013 06:36 AM

Hi,

We have recieved new Autodesk Building Design Suite Premuim 2013 and installed that with a network license type by mistake. I cant open any product now, Licensing error window jumps all the time. Should I reinstall (delete and then install) or there is some quicker/easier way to fix that?

Thanks.

nope there isn't

you have to uninstall completely and reinstall it

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,478
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (353 Views)

Re: Design Suite was installed with network license type by mistake

01-03-2013 07:22 AM in reply to: Jummybear

nope there isn't

you have to uninstall completely and reinstall it

Product Support
emily.xu
Posts: 467
Registered: ‎03-29-2010
Message 3 of 3 (314 Views)

Re: Design Suite was installed with network license type by mistake

01-07-2013 06:49 PM in reply to: Jummybear

Yes, you should uninstall all the product and reinstall. Here is the solution on how to remove all Autodesk products for your reference.

 


______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!






Emily Xu
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.