Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎09-19-2013
Post 1 of 3

Design Suite Premium 2014 installation error

154 Views, 2 Replies
09-19-2013 12:26 PM

I am trying to install the Design Suite 2014 on one of my work's windows 7 machines. during the initialization process it shows the error that it cannot open drive or file c:\users\admini~1\local\appdata\temp.. and then some other folder info. The main issue I see is that I do not have any user profile by the name of Admini~1 so such a folder does not exist. Is there a reason that the Program needs to open this particular file? or is it a formated issue in the setup files looking for the wrong host?

*Expert Elite*
10,916 Posts
902 Kudos
Registered: ‎01-14-2005
Post 2 of 3

Re: Design Suite Premium 2014 installation error

09-19-2013 01:33 PM in reply to: zschmitt42

Welcome to the community.

 

That location is simply the 8.3 path location for the %TEMP% folder in the Administrator account.  That being said, I have to assume you are installing as Administrator or that your program was already installed as Administrator.  In any case, clear the contects of that folder and then reinstall ensuring that you are indeed a local administrator, UAC is off, and your anti-virus temporarily disabled (especially if Trend Micro.)

 

Good Luck!

New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎09-19-2013
Post 3 of 3

Re: Design Suite Premium 2014 installation error

09-19-2013 02:43 PM in reply to: TravisNave

Thank you Very Much. I had forgotten that Trend Micro was the Aniti-virus Used by my company Thank you Very Much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!