Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Community Manager
2,733 Posts
283 Kudos
Registered: ‎09-27-2011
Post 11 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

10-18-2012 04:17 PM in reply to: cadmgr

Sorry for the extended wait everyone, but hopefully it's worth it / here you go!

 

DWG TrueView 2013 32BIT

 

DWG TrueView 2013 64BIT



Philip Schmelzer
Active Contributor
37 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-23-2011
Post 12 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

10-23-2012 05:17 AM in reply to: philip.s

I'm sorry to report I'm still getting the same error when deploying the x64 version as discribed in the opening post.

Active Contributor
37 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-23-2011
Post 13 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

10-29-2012 02:51 AM in reply to: philip.s

Anyone still working on this Philip?

Active Contributor
37 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-23-2011
Post 14 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-04-2012 12:44 AM in reply to: philip.s

Still no fix for this Autodesk?

Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-07-2012
Post 15 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-05-2012 05:37 AM in reply to: justforthispost

Deploying a batchfile through GPO works for me.

 

[code]

if exist "%programfiles%\Autodesk\DWG TrueView 2013\dwgviewr.exe" goto eof

 

start /wait "\\ServerName\Software\AutoCAD Viewer\2013\x64\setup.exe" /q /w /t "\\ServerName\Software\AutoCAD Viewer\2013\x64\setup.ini"

 

:eof

exit

[/code]

 

Good luck.

Active Contributor
37 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-23-2011
Post 16 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-06-2012 12:57 AM in reply to: philip.s

Ofcourse it will work if I run a bat file wich calls the exe. But then you are missing the whole point of deploying the msi to a workstation.

 

Does anyone of autodesk still reads this topic?

Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-07-2012
Post 17 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-06-2012 01:31 AM in reply to: justforthispost

Well, Autodesk doesn't respond that much (eg. http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/msi-in-GPO-not-working-quot-Run-Setup-exe-to-in...).

 

For some dark, mysterious reason, it's impossiple to push the msi directly from your GPO without problems (eg. Computer>Policies>Software Settings>Assigned Applications>dwgviewr.msi with or without transform file), so you might as well give up trying & whining, apply a workaround, do the exotic deployment and focus to your end goal: Trueview deployment.

 

I've rewritten my batch, with a little improvement.

 

[code]

:: check for previous installations

if exist "%programfiles%\Autodesk\DWG TrueView 2012\dwgviewr.exe" goto 2012

if exist "%programfiles%\Autodesk\DWG TrueView 2013\dwgviewr.exe" goto eof

 

:2012

:: remove 2012

msiexec /qn /norestart /x "ServerName\Software\AutoCAD Viewer\2012\x64\x64\dwgviewr\dwgviewr.msi"

 

:: setup 2013

msiexec /qn /norestart /i "ServerName\Software\AutoCAD Viewer\2013\x64\x64\dwgviewr\dwgviewr.msi"

 

:eof

exit

[/code]

 

Good luck.

Active Contributor
37 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-23-2011
Post 18 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-06-2012 07:05 AM in reply to: philip.s

Thanks for your input. However I do hope someone of Autodesk will read this and will reply :smileyhappy:

Contributor
20 Posts
3 Kudos
Registered: ‎02-08-2010
Post 19 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

12-06-2012 10:26 AM in reply to: justforthispost

As a staunch supporter of PLEASE HIRE MORE MODERATORS to participate in Autodesk discussion groups, I'll  acknowledge here that the new exe appears to work for 64-bit W7.

 

Good luck with the GPO.

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-01-2013
Post 20 of 24

Re: Deployment of DWG TrueView 2013 on Windows 7 x64

03-01-2013 06:02 AM in reply to: justforthispost

This problem still issn't fixed. Is there anyone from Autodesk that can help me with this ?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post