Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎08-11-2010
Post 1 of 5

Default template file invalid

4221 Views, 4 Replies
08-11-2010 03:27 AM

Hi all

 

Just loaded revit Architecture 2011 and are getting a message when it is opened saying:

 

The default template file you have specified does not exist.

C:smileytongue:rogramData/Autodesk/RAC2011/MetricTemplates/default AUSENU.rte

 

Can someone please tell me what I need to do to fix this. I do recall seeing a message about a problem when I was loading the program but don't recall the problem.  Do I need to do a reinstall? It would much appreciated.

 

Thanks

 

 

Cam

 

 

Product Support
202 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-15-2008
Post 2 of 5

Re: Default template file invalid

08-12-2010 02:08 AM in reply to: 00113777

Run a search for the AUSENU.rte on your machine and copy it onto the same path.

 

Else, you can search for it from your DVD Media and copy and paste it again on the same path.



Vivek Ramesh
Product Support Specialist
Global Services
Autodesk, Inc.

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-22-2010
Post 3 of 5

Re: Default template file invalid

12-22-2010 02:23 PM in reply to: 00113777

I am having the same problem.  All in all, "6 of 6 content bundles could not be installed and were skipped."  The response to the first question does not really help me.  I m not sure of how to run a search for files.  This is a very frustrating problem and I am wondering what caused this?  

Product Support
202 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-15-2008
Post 4 of 5

Re: Default template file invalid

12-23-2010 01:15 AM in reply to: an74612

In case you find searches difficult try run a "Repair" of the application.

 

In order ti do this you seed to go to Start?Control Panel/Add/Remove Programs/<Product Name>/Change or Remove

 

Here choose the "Repair" option.

 

 



Vivek Ramesh
Product Support Specialist
Global Services
Autodesk, Inc.

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-15-2011
Post 5 of 5

Re: Default template file invalid

06-15-2011 06:44 AM in reply to: vivekramesh
I am installing from a deployment that was created and it seems like the content files/folder was not included in the installation. Is there a way to include it in the deployment?
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!