Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
smikrut11
Posts: 44
Registered: ‎12-17-2010
Message 1 of 4 (3,539 Views)

deactivate license

3539 Views, 3 Replies
01-28-2011 06:52 AM

I am installing Revit Architecutre 2011 and AutoCAD Architecture 2011 (64 bit). I currently have AutoCAD 2010 LT on my computer that I need to deactivate the license for. Will simply uninstalling LT deactivate the license or are there other steps I need to take?

 

Thanks in advance

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,382
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 4 (3,533 Views)

Re: deactivate license

01-28-2011 07:07 AM in reply to: smikrut11

you can't actually deactivate a license

are you installing LT on another computer?

Active Contributor
smikrut11
Posts: 44
Registered: ‎12-17-2010
Message 3 of 4 (3,526 Views)

Re: deactivate license

01-28-2011 07:14 AM in reply to: DarrenP

Yes, the stand alone copy of LT will be installed on another computer

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,382
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 4 (3,523 Views)

Re: deactivate license

01-28-2011 07:16 AM in reply to: smikrut11

when you install it on the other computer you may have to call autodesk activations to activate the license for that computer 1-800-551-1490 you will need your serial number and a request code

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.