Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
punchy
Posts: 15
Registered: ‎04-01-2008
Message 1 of 4 (224 Views)

Civil3D 2013 install issue- Help!!!

224 Views, 3 Replies
10-15-2012 06:42 AM

I cancelled the installation of C3D 2013 because I thought it was locked up. Now it will not install because it thinks it is already installed.

I have removed all folders that I can find relating to Civil 3d and removed some registry keys with help from our support team at Eagle Point. They can't figure out what I should do next.

 

Has anyone ran into this issue, I really need to get this installed on this one machine ASAP, and I dont want to reformat to accomplish it.

I believe the problem lies within the registry, but I'm not all that comfortable editing it without specific instructions.

 

Thanks

Andy Percifield

Cadd Manager

CrossRoad Engineers

Community Manager
philip.s
Posts: 2,674
Registered: ‎09-27-2011
Message 2 of 4 (215 Views)

Re: Civil3D 2013 install issue- Help!!!

10-15-2012 10:34 AM in reply to: punchy

Hello Andy,

 

Check out this blog post which details a few 3rd party applications that should be able to remove any remaining remnants / registry files.



Philip Schmelzer
Contributor
punchy
Posts: 15
Registered: ‎04-01-2008
Message 3 of 4 (202 Views)

Re: Civil3D 2013 install issue- Help!!!

10-15-2012 12:37 PM in reply to: philip.s

Have you actually tried these or is this hear-say?

I have heard that these could be another big wast of time.

I've already wasted 4-5 hours of company time trying to clean and reinstall this product.

Shouldn't Autodesk make this a bit easier considering we are paying $5,000.00 per seat for this product?

I admit I caused the issue, but It should not be this difficult.

I've never had this issue with any other software over the last 20 years of cadding and IT work.

Community Manager
philip.s
Posts: 2,674
Registered: ‎09-27-2011
Message 4 of 4 (195 Views)

Re: Civil3D 2013 install issue- Help!!!

10-15-2012 01:14 PM in reply to: punchy

Hi Andy, looks like some of the community members recommended the same process in your other post on the Civil 3D forums.



Philip Schmelzer
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.