Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
pasekpasek
Posts: 1
Registered: ‎03-26-2013
Message 1 of 4 (255 Views)

Civil 2013 Activation problem

255 Views, 3 Replies
03-28-2013 03:03 AM

Hi!

I can't activete any of my Autodesk products. I have student license for Civil 3D 2013 and when i'm try to activate it, i'm receaving error 400. Reinstalation ar activation via email didnt help. Could you please help me?

Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,196
Registered: ‎09-28-2011
Message 2 of 4 (249 Views)

Re: Civil 2013 Activation problem

03-28-2013 03:37 AM in reply to: pasekpasek

Hi pasekpasek, 

 

Could you please send me your serial number via private message (click on my screenname camilo.lemos and the on Send This User a Private Message)?

 

Thank you,



Camilo Lemos
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,100
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 4 (213 Views)

Re: Civil 2013 Activation problem

03-28-2013 05:03 AM in reply to: pasekpasek

I see you're already being helped. Just for others. Activation questions can be posted in the Installation and Licensing forum  

That's always monitored by Autodesk.

 

Allen Jessup

Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,196
Registered: ‎09-28-2011
Message 4 of 4 (208 Views)

Re: Civil 2013 Activation problem

03-28-2013 05:23 AM in reply to: AllenJessup

Very good point Allen!

 

Moving this thread to the Installation and Licensing board.

 

Thank you:smileyhappy:



Camilo Lemos
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!