Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
pedro.cabral
Posts: 27
Registered: ‎09-11-2012
Message 1 of 3 (122 Views)

Changing Server

122 Views, 2 Replies
06-10-2013 06:14 AM

Hello All,

 

I moving my server from S1 to S2 and I just received the new LIC file from Autodesk. I need to change something in the softwares to point in the new server?

 

Thanks in advance,

Pedro Cabral

P.s.:sorry for my english!

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (117 Views)

Re: Changing Server

06-10-2013 06:40 AM in reply to: pedro.cabral
Active Contributor
pedro.cabral
Posts: 27
Registered: ‎09-11-2012
Message 3 of 3 (113 Views)

Re: Changing Server

06-10-2013 06:50 AM in reply to: DarrenP

Thanks for the Tip, Darren.

 

I will try to change the server and if appear any problem I will do what you said.

 

Thanks again!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!