Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
pedro.cabral
Posts: 27
Registered: ‎09-11-2012
Message 1 of 3 (120 Views)

Changing Server

120 Views, 2 Replies
06-10-2013 06:14 AM

Hello All,

 

I moving my server from S1 to S2 and I just received the new LIC file from Autodesk. I need to change something in the softwares to point in the new server?

 

Thanks in advance,

Pedro Cabral

P.s.:sorry for my english!

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,228
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (115 Views)

Re: Changing Server

06-10-2013 06:40 AM in reply to: pedro.cabral
Active Contributor
pedro.cabral
Posts: 27
Registered: ‎09-11-2012
Message 3 of 3 (111 Views)

Re: Changing Server

06-10-2013 06:50 AM in reply to: DarrenP

Thanks for the Tip, Darren.

 

I will try to change the server and if appear any problem I will do what you said.

 

Thanks again!

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.