Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
andrew.warren
Posts: 217
Registered: ‎02-07-2006
Message 1 of 6 (330 Views)
Accepted Solution

Change SN on Network Install?

330 Views, 5 Replies
04-27-2012 08:28 AM

On a network install you cannot go to About and then change the SN. Isn't their a way to edit the regestry or somehting to change it? We have a new IT guy and he acidently used the old SN to install a bunch of AutoCAD Electrical seats. I want to change all of them (one at a time I know) to the new SN. But I don't want to spend three weeks uninstalling and reinatalling them. We are talking potentually 50-75 workstations...

Andy Warren
BCDesign@bellsouth.net

the serial number gets pulled from the license file

during install it doesn't matter what serial number you use since its a network license

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,346
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 6 (329 Views)

Re: Change SN on Network Install?

04-27-2012 08:34 AM in reply to: andrew.warren

the serial number gets pulled from the license file

during install it doesn't matter what serial number you use since its a network license

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,308
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 6 (324 Views)

Re: Change SN on Network Install?

04-27-2012 08:42 AM in reply to: DarrenP

Mark Darren's post as the solution, because he could not be more right.  The serial number for network products is irrelevent to the licensing.  For all intents and purposes, they could all have 000-00000000 and it would still work.

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,346
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 6 (324 Views)

Re: Change SN on Network Install?

04-27-2012 08:43 AM in reply to: DarrenP

you can change it through the registry

its under the hkey_local_machine/software/autodesk

but you don't really need to

Distinguished Contributor
andrew.warren
Posts: 217
Registered: ‎02-07-2006
Message 5 of 6 (319 Views)

Re: Change SN on Network Install?

04-27-2012 09:00 AM in reply to: DarrenP

They hired me to help clean things up beacuse of a big LC todo. So I just want to be sure before I leave them be...

Andy Warren
BCDesign@bellsouth.net
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,346
Registered: ‎09-13-2007
Message 6 of 6 (313 Views)

Re: Change SN on Network Install?

04-27-2012 09:03 AM in reply to: andrew.warren

you can run your license file through this website to get serial numbers from it: www.licenseparser.com

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.