Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
filipebrandao
Posts: 2
Registered: ‎02-09-2011
Message 1 of 7 (5,156 Views)

Change product key in AutoCad 2011

5156 Views, 6 Replies
02-09-2011 05:15 AM

 

Is there any way i can change the product key? a specific file? a key in the registry? Please, i need help because i have to change the product key of several computers that have a wrong product key.


Thanks for all your help you can give me,

Best Regards,

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 7 (5,121 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 08:06 AM in reply to: filipebrandao

Do you have a local reseller? They are in a position to help with this delicate matter.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,626
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 7 (5,087 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 02:35 PM in reply to: filipebrandao

Are you referring to the serial number?  And to what purpose do you need to change this key? 

New Member
filipebrandao
Posts: 2
Registered: ‎02-09-2011
Message 4 of 7 (5,083 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-09-2011 02:43 PM in reply to: filipebrandao

I'm refering to the product key... i need to change because the organization i work bought autocad 2011 but, in the installation, we have entered, by error, a wrong product key.. And now we need to change this product key in 10 computers!!!!

 

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,626
Registered: ‎01-14-2005
Message 5 of 7 (5,020 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-10-2011 08:08 AM in reply to: filipebrandao

Why do you need to change the product key? 

New Member
aorbang
Posts: 1
Registered: ‎02-16-2011
Message 6 of 7 (4,868 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

02-16-2011 12:28 PM in reply to: TravisNave

Because he entered the wrong one and now he is not able to make the registration.

Contributor
saoodka
Posts: 17
Registered: ‎03-15-2012
Message 7 of 7 (1,796 Views)

Re: Change product key in AutoCad 2011

03-28-2012 03:50 PM in reply to: filipebrandao

I have fallen in the same pit and have found that unistalling-reinstalling is one trivial way to get away with it. Could not find any sophisticated way still.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!