Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
xfgfth
Posts: 3
Registered: ‎12-16-2013
Message 1 of 6 (261 Views)

Cant install..

261 Views, 5 Replies
12-16-2013 03:35 PM

Error attached........ where can i get Autodesk_3ds_Max_2011_English_Win_32-64bit.part2.rar?

*Expert Elite*
DuncanBrannan82
Posts: 505
Registered: ‎02-11-2007
Message 2 of 6 (238 Views)

Re: Cant install..

12-16-2013 04:54 PM in reply to: xfgfth

Hi,

 

You will need to go back to either the DVD or Autodesk Subscription.

 

If you obtained the media via Autodesk Subscription, you need to select 3DS Max 2011, choose Browser Download and the file for 32 and 64 Bit should be entitled "Autodesk_3ds_Max_2011_English_Win_32-64bit.part2.rar"

 

What file are you using thats extracting on your screenshot?

 

Regards,

 

Duncan

If my post was helpful to you, please could you give "Kudos" and/or mark the "Accept as Solution" button(s) below. Thanks in Advance!

Duncan Brannan Send DuncanBrannan82 a Private Message
Member
xfgfth
Posts: 3
Registered: ‎12-16-2013
Message 3 of 6 (232 Views)

Re: Cant install..

12-16-2013 05:00 PM in reply to: xfgfth

As seen in this new screenshot, that is the version of 3ds i am trying to download 

*Expert Elite*
DuncanBrannan82
Posts: 505
Registered: ‎02-11-2007
Message 4 of 6 (226 Views)

Re: Cant install..

12-16-2013 05:14 PM in reply to: xfgfth

When you select Browser Download, does it ask you to save 2 files through IE to your desktop? If it doesnt then it should as this is how the media is delivered through Autodesk Subscription.

 

One file should be a rar (1GB) and the other should be an exe (3GB).

 

P.S - Any particular reason why you need 2011 and not 2014?

 

Regards,

 

Duncan

If my post was helpful to you, please could you give "Kudos" and/or mark the "Accept as Solution" button(s) below. Thanks in Advance!

Duncan Brannan Send DuncanBrannan82 a Private Message
Member
xfgfth
Posts: 3
Registered: ‎12-16-2013
Message 5 of 6 (210 Views)

Re: Cant install..

12-16-2013 06:32 PM in reply to: DuncanBrannan82
uhh, no it only downloads one file :/ And i need it because I have a gameassassin import plugin that only works on 2011
Product Support
jeffrey.sin
Posts: 147
Registered: ‎09-29-2011
Message 6 of 6 (202 Views)

Re: Cant install..

12-16-2013 08:15 PM in reply to: xfgfth

Hi xfgfth,

 

Can you try to re-download the installer from our Virtual Agent? Here's the link to the instructions on How to re-download your software using the Virtual Agent. You'll find the part 2 from there as well.

 

Regards,



Jeffrey Sin
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.