Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
halifaxx
Posts: 3
Registered: ‎01-17-2013
Message 1 of 5 (524 Views)
Accepted Solution

Cant find Request Code for Maya 2009 after reaching activation limit

524 Views, 4 Replies
01-17-2013 01:32 AM

Hi,

 

I reached the limit of activations with my maya 2009.

Now the support (CaseNo:07982006.) is asking me for a request-code that i'am not able to find.

Before i get to the point in the activation process where it should show me the registration code , it tells me that i reached the limit of activations and stops the activation process.
I also cant get into the help menu cause maya has no demo mode.
It seems that all this methods are only working for newer versions of maya.

Thank you for your help!

Hi there!

 

Autodesk Maya Complete 2009 does not generate a request code for manual activations.

 

If you could please provide the ethernet address of the computer you are using we will be able to activate the product for you.

Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,223
Registered: ‎09-28-2011
Message 2 of 5 (518 Views)

Re: Cant find Request Code for Maya 2009 after reaching activation limit

01-17-2013 02:08 AM in reply to: halifaxx

Hi halifaxx, 

 

Here is a set of alternatives to help you locate your request code.

Let me know if this works for you!



Camilo Lemos
Member
halifaxx
Posts: 3
Registered: ‎01-17-2013
Message 3 of 5 (513 Views)

Re: Cant find Request Code for Maya 2009 after reaching activation limit

01-17-2013 03:22 AM in reply to: camilo.lemos

No!

It seems that the tips are also for newer mayas.

 

 

Member
halifaxx
Posts: 3
Registered: ‎01-17-2013
Message 4 of 5 (497 Views)

Re: Cant find Request Code for Maya 2009 after reaching activation limit

01-17-2013 07:57 AM in reply to: halifaxx

Problem is still there!
Please help! I cant work!

Community Manager
jessica.t
Posts: 1,996
Registered: ‎02-28-2012
Message 5 of 5 (478 Views)

Re: Cant find Request Code for Maya 2009 after reaching activation limit

01-17-2013 10:23 AM in reply to: halifaxx

Hi there!

 

Autodesk Maya Complete 2009 does not generate a request code for manual activations.

 

If you could please provide the ethernet address of the computer you are using we will be able to activate the product for you.



Jessica Thrasher
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.