Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
david.flormann
Posts: 1
Registered: ‎04-17-2013
Message 1 of 3 (172 Views)

CANT ACTIVATE AUTODESK ALIES DESIGN PLEASE HELP

172 Views, 2 Replies
04-17-2013 03:49 AM

please take a look at the picture!

 

this happens when i try to activate my account=( it opens just this window....

i deletet autodesk 3 times and reinstalled it but nothing changed =( 

what can i do ??

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,216
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 3 (163 Views)

Re: CANT ACTIVATE AUTODESK ALIES DESIGN PLEASE HELP

04-17-2013 04:19 AM in reply to: david.flormann

Hi,

 

you are in the AutoCAD forum and not in the one for Alias.

 

Some reported such problems (for AutoCAD) and in most cases there we limited permissions like some disabled options in IE.

Most effective should be the option that you create a new user on your system, give this account full admin-permissions, login to Windows with that user account, disable UAC and antivirus-sw (it might help also to disable the firewall, but that depends on how your system is connected to www) and start Alias with right-click and option "start as administrator".

 

If that fails (which I don't hope) please notice that there is a special forum for installation and licensing >>>here<<<.

 

Good luck, - alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,458
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 3 (145 Views)

Re: CANT ACTIVATE AUTODESK ALIES DESIGN PLEASE HELP

04-17-2013 06:55 AM in reply to: Alfred.NESWADBA
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.