Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 1 of 18 (703 Views)
Accepted Solution

Cannot Activate AutoCAD 2010

703 Views, 17 Replies
07-15-2013 10:12 AM

I have down loaded AutoCAD 2010's stand alone program. I am having an issue trying to activate it. This program was used by the employee before me at NASA on another pc and has left. I am trying to resurrect for my use.

 

 

After reloading and some IT support I am up and running! Thank all of you for your help!

Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 2 of 18 (670 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 04:22 AM in reply to: PTRogers

No one can help me with this problem. Is there a number I can call at Autodesk to get me up and running? It seems to be really hard to get incontact with a real person.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,446
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 18 (656 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 11:18 AM in reply to: PTRogers

What error do you get?  It's possible that the 2010 license has expired if it were ever upgraded or the Subscription has lapsed.  Currently, Subscription allows for 2014, 2013, 2012, and 2011 only.  If you are getting an invalid serial number error, this is likely the culprit. 

Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 4 of 18 (652 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 11:25 AM in reply to: TravisNave

It reconizes the sn and it seems to be good but it says I need access to the old pc to transfer it.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,446
Registered: ‎01-14-2005
Message 5 of 18 (647 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 11:38 AM in reply to: PTRogers

Bah.  Don't try to use any license transfer.  Just launch the product and try to activate it. 

Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 6 of 18 (645 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 11:54 AM in reply to: TravisNave

Tried to just open and it wont let me beause it is still active on the old pc.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,446
Registered: ‎01-14-2005
Message 7 of 18 (640 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 12:06 PM in reply to: PTRogers

That has nothing to do with it.  Can you not simply open the program and click activate?

Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 8 of 18 (636 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 12:08 PM in reply to: TravisNave

No Sir. It will not let me activate.

 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,446
Registered: ‎01-14-2005
Message 9 of 18 (634 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-16-2013 12:19 PM in reply to: PTRogers

Do you get an error that says you've activated too many times?  Can you input an activation code in manually?  If so, you can get an activation code to do this.

Contributor
PTRogers
Posts: 12
Registered: ‎07-15-2013
Message 10 of 18 (622 Views)

Re: Cannot Activate AutoCAD 2010

07-17-2013 04:22 AM in reply to: PTRogers

I am going to try re-installing it. I have to wait on my IT group since I dont have admin rights. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.