Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
itamas
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2013
Message 1 of 2 (340 Views)

Can't login into Infrastructure Map Server mapadmin

340 Views, 1 Replies
04-02-2013 04:50 AM

Hello,

 

I have installed AIMS 2013 on a Windows 7 64 bit OS. I have activated the licence but I can't login into mapadmin with user : Administrator / pass: admin

I have restarted the services, I have even done an uninstall and reinstall of the software.

When I try to connect to mapadmin I get in the LicenseError.log (Autodesk Infrastructure Map Server 2013\Logs\) the following error:

7804    2013/04/02    10:22:15    Reason=Fatal error
7804    2013/04/02    10:22:15    ComputerName=P5RO-PC104
7804    2013/04/02    10:22:15    OS=6.1.7601.Service Pack 1
7804    2013/04/02    10:22:15    File=AdlmIntUTHandler.cpp,Line=166
7804    2013/04/02    10:22:15    VendorID=11 [ADUT]
7804    2013/04/02    10:22:15    VendorError=-104 [Error in accessing PI_UD folder or PI_UD config file]

Also, I have looked the login.php file and when trying to connect to mapadmin the stackTrace message is:

exception 'mgconnectionfailedexception' in D:\AIMS\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\www\mapadmin\login.php:82
Stack trace:
#0 D:\AIMS\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\www\mapadmin\login.php(82): mgsite->open(Object(mguserinformation))
#1 {main}exception 'mgconnectionfailedexception' in D:\AIMS\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\www\mapadmin\login.php:82
Stack trace:
#0 D:\AIMS\Autodesk Infrastructure Web Server Extension 2013\www\mapadmin\login.php(82): mgsite->open(Object(mguserinformation))
#1 {main}.

 

 

Any help would be appreciated,

Thank You,

Iulia Tamas

New Member
AnimGI
Posts: 1
Registered: ‎12-16-2013
Message 2 of 2 (228 Views)

Re: Can't login into Infrastructure Map Server mapadmin

12-18-2013 08:30 AM in reply to: itamas

Hello Lulia, I'm having the same problem with Infrastructure Map Server 2014, Cannot Login to Studio. Did you ever found a fix for this?

I'd like to know. Thank you. DZ

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!