Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Mentor
Moshe-A
Posts: 829
Registered: ‎09-14-2003
Message 1 of 3 (86 Views)

can not install Revit2013

86 Views, 2 Replies
02-23-2014 02:49 AM

Hi Guys,

 

i have installed Revit2014 (& AutoCAD 2014) on a win7/64 - 8gb machine

the user on his current project still need to work on Revit2013

 

i did try to install revit2013,  setup starts but stuck there (initializing....)

Net Framework 4.5 is installed

 

what could be the reason?

 

thanks in advance

Moshe

 

Product Support
david.lau
Posts: 1,511
Registered: ‎06-18-2008
Message 2 of 3 (58 Views)

Re: can not install Revit2013

02-24-2014 02:06 PM in reply to: Moshe-A

It could be Autodesk 360/Sync or .NET.  I would remove them from the control panel and try the install again.



David Lau
Distinguished Mentor
Moshe-A
Posts: 829
Registered: ‎09-14-2003
Message 3 of 3 (45 Views)

Re: can not install Revit2013

02-25-2014 04:06 PM in reply to: david.lau

David hi,

 

it was a deplyment installation so there was a need to adjust the depoly setup and it worked.

 

thank you very much

Moshe

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.