Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,229
Registered: ‎09-28-2011
Message 101 of 214 (2,423 Views)

Re: Blank Activation Screen

02-10-2013 09:42 PM in reply to: mikebon123

Hi mikebon123,

 

Could you please send me your request code via private message here on the forums (click on my screenname camilo.lemos and then on Send This User a Private Message)? I'll activate the product manually for you.

 

Regards,



Camilo Lemos
New Member
a.alxnder
Posts: 1
Registered: ‎02-07-2013
Message 102 of 214 (2,398 Views)

Re: Blank Activation Screen

02-12-2013 03:01 AM in reply to: camilo.lemos

I have tried everything. I changed my IE settings, did the regsvr32 stuff (successullfy), and have now tried adding

<!-- saved from url=(0016)http://localhost -->, to every RTfile. To no avail, I have a student edition and it just won't work. please HELP.

I am on windows 7 64bt System. Using an intel corei3.

New Member
Mimarzade
Posts: 2
Registered: ‎03-03-2013
Message 103 of 214 (2,272 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-03-2013 03:14 PM in reply to: a.alxnder

Hi.

For Autodesk 2013 products, use 4.  Editing files in the Webdepot Folder method in C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\AdLM\R5\en-US\Webdepot folder instead of C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\AdLM\R1\en-US\Webdepot folder. It absolutely works.

R1 and R3 works for Autodesk products of previous years.

Greetings from Turkey...

 

New Member
andrzej513
Posts: 1
Registered: ‎03-05-2013
Message 104 of 214 (2,205 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-06-2013 11:09 AM in reply to: Mimarzade

i had the same issue with the blank page. running win7 x64. i did all the steps but the only solution was to register dll files in SYSTEM32 directory.

New Member
brian.meek.bm
Posts: 1
Registered: ‎03-14-2013
Message 105 of 214 (2,091 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-14-2013 11:10 PM in reply to: gmijares

You know what? This is bull. I have an Alienware, I7 processor, top of the line spacecraft for a PC. I am no fool when it comes to fixing programs either, since most of my days are spent hacking and cracking PC games. But when I come across crap like this, I just get pissed. I have the two radio button issue as well and I have tried everything under the sun, all solutions here and across the web, to get the STUDENT version of this software working. I thought maybe I should just buy it, but then I saw the $3, 675 dollar US price tag on it and flipped. If you have a price tag like that on your software, and you have a simple activation issue like this, then this software is a piece of crap to begin with. I had a similar issue with Adobe when it came to installing a version of Photoshop CS5 (that I had paid for) on my new PC. Their customer service told me they could not solve the issue and that I was just plain out of luck.... ... ... I just got done installing the torrent for Photoshop CS6 the other day and it works just fine. So since the company doesnt seem to have any answers, or a patch for this issue, I guess the only option I have left is to call Autodesk and see if they can help with this activation issue... Lets just hope they are more accomidating then Adobe was.... hehehe

 

Good luck to the rest of you, I have seen this software in action, and I know it is powerful stuff. I just hope that we can all get it working. God help any of you who paid for it and are having this issue...

New Member
brianhowes
Posts: 1
Registered: ‎03-24-2013
Message 106 of 214 (1,976 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-24-2013 11:44 AM in reply to: brian.meek.bm

I have tried all of the methods outlined on this page, and I am still not able to get anything other than the 2 'radio buttons':

 

 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=6404339&linkID=9240617

 

 

Is there another way to activate the software?   I am running Windows 7 64bit.  This is very frustrating...

Customer Service
joane.bonghanoy
Posts: 929
Registered: ‎06-06-2011
Message 107 of 214 (1,960 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-24-2013 06:49 PM in reply to: brianhowes

Hi brianhowes,

 

My apologies for any frustration this has caused you.

 

I can generate the Activation Code for you if on your end you can generate the Request Code. Once you have it please send me a Private Message (click on my joane.bonghanoy profile name and then “Send this user a private message”) with your Serial Number and Request Code. 

 

 



Joane Bonghanoy
Active Member
citemgr
Posts: 7
Registered: ‎12-13-2007
Message 108 of 214 (1,955 Views)

Re: Blank Activation Screen

03-24-2013 08:31 PM in reply to: joane.bonghanoy
This was an old request that resolved when we upgraded to 2012. Thanks Tim Luke Basepin, Inc. tim.luke@basepin.com 888.418.2224 o 206.947.8398 m www.basepin.com BP_shr_logo
Contributor
drebusnik
Posts: 14
Registered: ‎03-11-2013
Message 109 of 214 (1,825 Views)

Re: Blank Activation Screen

04-08-2013 08:25 AM in reply to: gmijares

Нет такого пути в реестре!

New Member
canitrini
Posts: 1
Registered: ‎04-09-2013
Message 110 of 214 (1,802 Views)

Re: Blank Activation Screen

04-09-2013 09:08 AM in reply to: gmijares

I found the solution that worked for me...

 

In 3ds max go in "Customize > Preference > Viewports" then click on Choose Driver and choose "Software".

 

Exit 3ds max and open it again the problem should be fixed. .

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.