Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
Forror
Posts: 5
Registered: ‎08-25-2010
Message 1 of 3 (228 Views)

AutoCad2011 MEP Installation

228 Views, 2 Replies
08-30-2010 03:06 PM

XP OS

Followed everything, turned off security, no apps running, uninstalled all previous versions, cleaned out all temp files, registry entries.

 

Put in AutoCad2011 32-bt disc of the Revit 2011 MEP Suite Pack which included a 32 bit disc, 64 bit disc and Revit.

 

Installing AutoCad 2011 no problems until I hit the language packs and then this happens:

 

 

Member
Forror
Posts: 5
Registered: ‎08-25-2010
Message 2 of 3 (200 Views)

Re: AutoCad2011 MEP Installation

08-31-2010 08:30 AM in reply to: Forror

No help on this?

Contributor
randy510
Posts: 17
Registered: ‎08-04-2010
Message 3 of 3 (194 Views)

Re: AutoCad2011 MEP Installation

08-31-2010 09:07 AM in reply to: Forror

The powers that be at Autodesk don't seem to look at these forums very often, maybe they are too busy fixing their products???

 

I had a similiar issue when I originally installed 2009, try copying the disc over to a file on your computer and install from there.

Good Luck!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.