Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
jandljansen
Posts: 1
Registered: ‎12-28-2012
Message 1 of 2 (167 Views)

AutoCAD LT 2013 installation issue

167 Views, 1 Replies
12-28-2012 03:25 PM

AutoCAD LT 2013 installation issue on a windows 7 - 64 bit computer.

Per the attached screenshot, was initially unable to complete the installation (1st installation attempt).

But on a 2nd installation attempt, was able to successfully complete the installation.

Now trying to open / launch the supposedly already installed AutoCAD LT 2013, but there is no apparent way to open / launch it.

Product Support
asburyj
Posts: 588
Registered: ‎08-26-2008
Message 2 of 2 (153 Views)

Re: AutoCAD LT 2013 installation issue

12-28-2012 04:43 PM in reply to: jandljansen

Sounds like you might have a partial install. Use the below steps to clean it off your system and then try the install again. 

 

Load use the microsoft install cleanup fixit tool at the below link

http://support.microsoft.com/kb/2438651 

1.) Click the "Run now" Button in the Fix-it box
2.) Accept the License Agreement
3.) Choose the option "Detect Problems and let me select fixes to apply"
4.) Select "Uninstalling"
5.) When the list of installed programs populates, select the the entry for AutoCAD LT 2013. There may also be an entry for the language pack and if so you will have to repeat this process and remove that as well. 
6.) When the tool completes There may be remnants left so please delete the directory where the product was installed which in this case should be C:\Program Files\Autodesk\ AutoCAD LT 2013 

 

Once that is done try your install again. 



Jeffry Asbury
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.