Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
pritamcad
Posts: 11
Registered: ‎03-20-2009
Message 1 of 4 (2,054 Views)

Autocad 2014 network License unable to take server name

2054 Views, 3 Replies
05-06-2013 05:52 AM

i have configure network license on server sucessfully but when i m installing on client giving the server name, it was not taking and next tab is non higlighted. this server is on different VLanes ports. please help me on this issue.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (1,981 Views)

Re: Autocad 2014 network License unable to take server name

05-09-2013 01:25 PM in reply to: pritamcad

You can type the server name in and it will work.

Contributor
pritamcad
Posts: 11
Registered: ‎03-20-2009
Message 3 of 4 (1,963 Views)

Re: Autocad 2014 network License unable to take server name

05-10-2013 12:45 AM in reply to: TravisNave
I typed server name but its not coming.

Sent from my iPhone
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,752
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 4 (1,520 Views)

Re: Autocad 2014 network License unable to take server name

05-14-2013 09:30 AM in reply to: pritamcad

Then use IP address or pick any other server listed.  It doesn't matter because you can change the LICPATH.LIC file after install or create an ADSKFLEX_LICENSE_FILE system environment variable to override the installation setting.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.