Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Member
rl88
Posts: 8
Registered: ‎01-18-2012
Message 1 of 3 (256 Views)
Accepted Solution

At Wits End w/ ACAD Civil3D Install

256 Views, 2 Replies
01-18-2012 06:47 PM

Help!

 

I had ACAD 2012 and ACAD Map3D 2012 on my machine.  I went for Civil 3D 2012, but it won't install.  See attached log.

 

I uninstalled all existing ACAD per instructions on this forum, cleaned out my registry, deleted all kinds of ACAD folders per the instructions, tried a "clean install" -- still hangs.

 

I get the red X message that says 1: 5 2: adlmPITSetProductInformation failed. 3: 2

 

Then at the end, I'm told the installation failed.  This is so maddening!!

 

My box:

Dell Optiplex 390

Windows 7 Enterprise, SP 1

64-bit

8.0 GB RAM

 

 

The PIT file error is a known issue.  You can find more about it in the following Autodesk KB:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=13540825&linkID=9241177

 

Your installation log also shows failure on installing Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x86).  If you have any existing version already on your computer, uninstall it from Control Panel, reboot, and try the installation again.  You can also attempt to install this prerequiste manually from Microsoft.

 

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3387

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,439
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 3 (251 Views)

Re: At Wits End w/ ACAD Civil3D Install

01-19-2012 07:44 AM in reply to: rl88

The PIT file error is a known issue.  You can find more about it in the following Autodesk KB:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=13540825&linkID=9241177

 

Your installation log also shows failure on installing Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x86).  If you have any existing version already on your computer, uninstall it from Control Panel, reboot, and try the installation again.  You can also attempt to install this prerequiste manually from Microsoft.

 

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3387

Active Member
rl88
Posts: 8
Registered: ‎01-18-2012
Message 3 of 3 (245 Views)

Re: At Wits End w/ ACAD Civil3D Install

01-19-2012 08:30 AM in reply to: TravisNave

Got it!  Thank you!!!!!  :smileyvery-happy:

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.