Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
*Patnaude, David
Message 1 of 3 (109 Views)

Adskelmd.nlm version?

109 Views, 2 Replies
11-10-1999 01:05 PM
Can someone tell me what the latest version of adskelmd.nlm for IPX on a
netware server is? I have 5.0.1f withh files dated 9/25/98.

Since getting a new server and then upgrading to NW5 the adlm has begun
dropping licenses while users are still active (the problems occured with
4.11 and 5 on the new server). No one has had a solution so I thought
maybe a newer NLM would help.

Most users are 100Mbps.
server:
PII-450
640MB Ram
56GB Storage
100Mbps
--
David Patnaude
dpatnaude@tamsconsultants.com
*Patnaude, David
Message 1 of 3 (109 Views)

Re: Adskelmd.nlm version?

11-10-1999 01:05 PM in reply to: *Patnaude, David
Can someone tell me what the latest version of adskelmd.nlm for IPX on a
netware server is? I have 5.0.1f withh files dated 9/25/98.

Since getting a new server and then upgrading to NW5 the adlm has begun
dropping licenses while users are still active (the problems occured with
4.11 and 5 on the new server). No one has had a solution so I thought
maybe a newer NLM would help.

Most users are 100Mbps.
server:
PII-450
640MB Ram
56GB Storage
100Mbps
--
David Patnaude
dpatnaude@tamsconsultants.com
*Milana, Jerry
Message 3 of 3 (109 Views)

Re: Adskelmd.nlm version?

11-10-1999 03:18 PM in reply to: *Patnaude, David
David,

We have released only one build of the Netware AdLM. The behavior you
describe is usally caused by AdLM timing out, waiying for a connection. If
you have 10/100 cards on the server and/or workstations try locking them down
on the workstation and the server to one either 10 or 100, as opposed to
auto switching.

Jerry Milana,
Autodesk Product Support

David Patnaude wrote:

> Can someone tell me what the latest version of adskelmd.nlm for IPX on a
> netware server is? I have 5.0.1f withh files dated 9/25/98.
>
> Since getting a new server and then upgrading to NW5 the adlm has begun
> dropping licenses while users are still active (the problems occured with
> 4.11 and 5 on the new server). No one has had a solution so I thought
> maybe a newer NLM would help.
>
> Most users are 100Mbps.
> server:
> PII-450
> 640MB Ram
> 56GB Storage
> 100Mbps
> --
> David Patnaude
> dpatnaude@tamsconsultants.com
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!