Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
whiteferg
Posts: 1
Registered: ‎12-22-2012
Message 1 of 3 (365 Views)

Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

365 Views, 2 Replies
12-22-2012 12:07 PM

Cannot access a Request Code after installing program.  Two options given to find it, don't work - is it because I have Windows Vista???????? Have an Activation Code - does this mean a Request Code has been given - but how do I get it?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (342 Views)

Re: Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

12-24-2012 06:18 AM in reply to: whiteferg
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,736
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 3 (310 Views)

Re: Activating Autocad LT 13 on Vista - Request Code

12-26-2012 11:25 AM in reply to: whiteferg

Because of the lack of support for Vista, activation issues are often the biggest problem.  Your best bet is to disable UAC and Run As... Administrator.  You might have luck changing the compatibility mode to Windows XP3. 

 

Otherwise, you will have to install on Windows XP or Windows 7.  Sorry.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.