Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
jnjaeger
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2013
Message 1 of 5 (309 Views)
Accepted Solution

Acad 2012 LT - SP2 installation issue

309 Views, 4 Replies
04-09-2013 12:20 PM

Hi all,

 

A search on this forum didn't bring up my problem.

I just installed Acad 2012 LT on my computer and it  seems to be running fine. After this, I found out there is an update, so I downloaded the SP2 update file for Win7 64-bit from

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=19501802&linkID=9240818

 

After double clicking the file and running it, I got the following message:

"AutoCAD_LT_2012_SP2_64bit.exe is not a valid Win32 application"

 

I tried unzipping the files manually, but then I get errors that the CRC-links are corrupted. Also tried it through the commandprompt suggested in the readme file

http://images.autodesk.com/adsk/files/autocad_2012_and_autocad_lt_2012_sp2__enu.htm

 

I'm not a great genius in computers, but I know my way around. 

Hope you can be of help to me.

 

Cheers,

Jill

 

OS: Win7 64-bit   |   Acad: 2012 LT 64-bit, fresh install

 

 

Welcome to the community Jill!

 

The ".exe is not a valid Win32 application" error is typically associated with a corrupt download. Can you please try re-downloading the SP via a different browser and or with your firewall and antivirus turned off, and let us know if it resolves the issue (accept as a solution).

Community Manager
philip.s
Posts: 2,597
Registered: ‎09-27-2011
Message 2 of 5 (295 Views)

Re: Acad 2012 LT - SP2 installation issue

04-09-2013 02:53 PM in reply to: jnjaeger

Welcome to the community Jill!

 

The ".exe is not a valid Win32 application" error is typically associated with a corrupt download. Can you please try re-downloading the SP via a different browser and or with your firewall and antivirus turned off, and let us know if it resolves the issue (accept as a solution).



Philip Schmelzer
Member
jnjaeger
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2013
Message 3 of 5 (248 Views)

Re: Acad 2012 LT - SP2 installation issue

05-23-2013 04:28 AM in reply to: philip.s

Thanks, Philip :smileyhappy: 

 

Sorry for the late reply. 

I re-downloaded the SP2 installation file and succesfully installed it.So my initial issue is resolved.

However, now I noticed that the welcome screen states there still are updates and packs available.

I've checked the online list, but there are only older updates.

 

Should I install all the previous updates and packs or am I completely up to date after installing the latest SP2?

 

Cheers,

Jill

Community Manager
philip.s
Posts: 2,597
Registered: ‎09-27-2011
Message 4 of 5 (239 Views)

Re: Acad 2012 LT - SP2 installation issue

05-23-2013 02:37 PM in reply to: jnjaeger

You're welcome and no need to apologize!

 

So I believe the SP2 includes SP1 contents as well, but no the hotfixes so you could always download those if needed?



Philip Schmelzer
Member
jnjaeger
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2013
Message 5 of 5 (213 Views)

Re: Acad 2012 LT - SP2 installation issue

06-25-2013 07:57 AM in reply to: philip.s

Hi Philip,

 

I checked the available downloads...there are a lot  :smileysurprised:

Acad seems to run fine up till now.  I have currently installed SP2.

So how do I know which updates I need to install?

 

Cheers,

Jill

 

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.