Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,312
Registered: ‎04-27-2005
Message 1 of 6 (259 Views)
Accepted Solution

2014 Deployment location changes when I modify deployment

259 Views, 5 Replies
12-04-2013 05:53 AM

I created a deployment and saved it on a location on the server that is shared.  Next, I needed to modify the deployment to add a service pack that was added.  I logged into the server where the deployment was using a Remote Terminal at my workstation.  After I modified the deployment, it lists my workstation as the location that the deployment should be ran from.  This location is not shared and I would like it to be ran from the original locaton on server.

 

Is there a way to make it place the modified deployment in the same location as the original deployment?

 

Here is what I see after the deployment is modified.

 

Thanks

 

Kirk

 

Modify_deployment.png

Perhaps the incorrect location was entered when creating it? I would suggest recreating the deployment at this point 

Product Support
asburyj
Posts: 564
Registered: ‎08-26-2008
Message 2 of 6 (246 Views)

Re: 2014 Deployment location changes when I modify deployment

12-04-2013 11:19 AM in reply to: karthur1

Did you create the deployment on one server and then copy it to a new server or did perhaps the servername change? It appears that the original server location was KARTHUR-7 so if that is changed you will want to recreate your deployment. 



Jeffry Asbury
*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,312
Registered: ‎04-27-2005
Message 3 of 6 (244 Views)

Re: 2014 Deployment location changes when I modify deployment

12-04-2013 11:31 AM in reply to: asburyj

I orginally created the deployment on the fmi2 server (using remote desktop from karthur workstation).  The server name has never been changed nor has the deployment been copied.

 

 

Product Support
asburyj
Posts: 564
Registered: ‎08-26-2008
Message 4 of 6 (239 Views)

Re: 2014 Deployment location changes when I modify deployment

12-04-2013 12:46 PM in reply to: karthur1

Perhaps the incorrect location was entered when creating it? I would suggest recreating the deployment at this point 



Jeffry Asbury
*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,312
Registered: ‎04-27-2005
Message 5 of 6 (235 Views)

Re: 2014 Deployment location changes when I modify deployment

12-04-2013 01:08 PM in reply to: asburyj

Would have never used that location when I created the deployment.  I will recreate it.

 

Thanks

Product Support
asburyj
Posts: 564
Registered: ‎08-26-2008
Message 6 of 6 (233 Views)

Re: 2014 Deployment location changes when I modify deployment

12-04-2013 01:10 PM in reply to: karthur1

Your other option would be manually editing though the ini file for the deployment and manually changing the target for the links but my recomendation if just for recreation since you are needing to add in a service pack anyway. 



Jeffry Asbury
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!