Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
CameronPerry
Posts: 1
Registered: ‎03-06-2013
Message 1 of 2 (291 Views)

2013 Civil 3D Install Issues

291 Views, 1 Replies
03-06-2013 08:56 AM

I have just downloaded the 30 day trial of Civil 3D and am having issues completing the install. I run the steup.exe file, it brings up the initializing screen, and always errors with the message:

 

"The system cannot open the device or file specified.

C\Users\AppData\Local\Temp\_AI8556.tmp\x86\en-us\Componets\adr2013\SetupDesign2013.msi"

 

The "_AI8556" part changes every time I try to open it, but the rest stays the same. I have admin access on this computer. I'm also unsure why the "x86" part comes up when I am trying to install the 64 bit version of the software. If anyone has any ideas that may help me complete the install, please reply. Thank you.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,747
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 2 (254 Views)

Re: 2013 Civil 3D Install Issues

03-08-2013 07:17 AM in reply to: CameronPerry

A lot of this lately is caused by anti-virus protection.  Make sure it is disabled, UAC is off, and you have local admin rights when installing. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.