Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
debbie1961
Posts: 21
Registered: ‎09-24-2008
Message 1 of 3 (2,965 Views)

2012 reinstallation "failed to find node" content service

2965 Views, 2 Replies
10-01-2012 12:57 PM

I saw the other users post about this error and the reply, but I am wondering if I uninstall the Autodesk Content Service from the Control panel, will it mess up my 2013 installation? I have just installed MEP 2013, but have some users still on MEP2012, so I wanted to be able to use that as well so they can work with my drawings.I had uninstalled MEP2012 because of some other error and was trying to reinstall when the error showed up. The exact error I get is "FAILED TO FOND NODE://configuration/connect/Vdrive in XML file: C:smileytongue:rogramFiles(x86)\Autodesk\Content Service\Connect.Service.ContentService.exe.config, system error - 2147020584" Any help would be greatly appreciated.

Product Support
avto
Posts: 270
Registered: ‎10-07-2008
Message 2 of 3 (2,883 Views)

Re: 2012 reinstallation "failed to find node" content service

10-17-2012 03:08 PM in reply to: debbie1961

 

Please try the following:

 

1.Log on with a local system admin account
2.Open Control Panel\Programs\Programs and Features applet
3.Click on Autodesk Content Service
4.Run Repair on it
5.Install Autodesk MEP 2012

 

Regards,

 



Avto Chachava
Autodesk Product Support
Autodesk, Inc.
New Member
m.ergun3108
Posts: 1
Registered: ‎05-03-2013
Message 3 of 3 (2,278 Views)

Re: 2012 reinstallation "failed to find node" content service

05-03-2013 11:37 AM in reply to: avto

ı still have the problem . do ı have another choise?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.